Motos Refugi

La part alta del carrer Jaume Fabra té tirada als vehicles de dues rodes. Just a la cantonada amb el carrer Elkano, a tocar d’un taller de bicicletes i amb vistes a la Plaça de les Navas, hi trobem Motos Refugi. Allí en Ricard i en Valerio es guanyen les garrofes gaudint de l’afició a les motos, especialment les italianes.

sticker 4(1)

Abans de dedicar-se professionalment al motor, en Ricard s’estrenà en les dues rodes conduint unciclomotor Macal amb motor Minarelli. En Valerio, a la seva Roma natal, va cremar els primers litres de mescla sobre una estilosa vespa 50 N. Tot i la seva joventut, ara tots dos llueixen una llarga fulla de serveis, que inclou un grapat de tallers en els que han acumulat una notable experiència. Les trajectòries de tots dos van confluir en un concessionari Aprilia i van decidir establir-se pel seu compte. Ho van fer el maig de 2012 als baixos al número 11 del carrer de Jaume Fabra on us atendran amb l’amabilitat que els caracteritza.

Tot i dedicar-se a la mecánica general, tenen certa predilecció per les motos de gran cilindrada, “especialment si són Italianes!” – remarca en Valerio, amb tendència a escombrar cap a casa. Els qui passin sovint pel davant  de Motos Refugi hauran comprovat la diversitat de muntures que passen per les seves mans : motos grans, motos petites, clàssiques, modernes, scooters i ciclomotors.

img_2575

http://www.motosrefugi.com
c/Jaume Fabra, 1108004 BARCELONA
Tel. 931 74 39 45

Acerca de cinema sobre 2 rodes

cinema i motos
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s