Pesca salada Vallhonrat

Els incondicionals de Cinema sobre 2 rodes  aprecien el tradicional refrigeris que l’organització ofereix la sessió cloenda del cicle.  Des de ja fa cinc anys, el combustible sòlid que s’ofereix és una gentilesa de la Pesca salada Vallhonrat, un establiment que traspua classicisme i tradició, en el que és possible en ple segle XXI contemplar bodegons tan corprenedors com un bacallà sec penjat al costat d’una rest de nyores, o un grapat de tripa de bacallà fent compañía a unes olives mortes. Dirigeixen l’establiment, amb la sapiència que requereix un ofici tan seriós en Josep i la Mercè.
En Josep té un interessant historial motorista: S’inicià com a paquet d’una Ducati 125 Sport, seguí al manillar de la Derbi Coyote de sa germana, passà a una Mobilette Cady en propietat als anys 80, i acabà la seva trajectòria motorista retornant a la Ducati 125 amb la que s’havia estrenat. D’aquesta relació amb el motor gairebé cap-i-cua, en Josep en destaca sensacionales excursions  amb la Derbi, incomptables pujades a la Rabassada… i milers de quilòmetres recorreguts camí de Mollet i pel Vallès amb la Mobylette, amb la que treballava de missatger.

La Pesca Salada Vallhonrat fa més de vuitanta anys que ofereix salaons: pujà la persiana per primera vegada el 1933. En Josep amenaça en jubilar-se d’aquí 5 anys. Mentrestant esperem que continuï acompanyant Cinema sobre dues rodes.

img_2577

Acerca de cinema sobre 2 rodes

cinema i motos
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s