CS2R 2012

El 2012 Cinema sobre 2 rodes presentà 3 títols inèdits i exòtics. La projecció de Love, speed & loss va ser especialment intensa, per l’interès i qualitat de la pel·lícula de Justin Pemberton. Era, a més, la primera pel.lícula subtitolada per l’organització.
L’espectacular Dust to Glory, primera de les projeccions dedicada al motociclisme de fora carretera, tancà el cicle.

Dissabte 13 d’octubre, 18 hores
Morirás con el sol (motociclistas suicidas)
Dir: Julio Aldama. Mèxic-Costa Rica 1973

Moribund en una platja, Carlos recorda la rivalitat entre els Chamarras Rojas i els Chamarras Negras, la banda que ell lidera. La rivalitat entre les dues bandes motoristes acaba en una baralla final a la platja per definir qui són els vencedors i qui els vençuts.
Dissabte, 20 d’octubre
Love, speed & loss
Dir: Justin Pemberton. Nova Zelanda, 2005
Una rapidíssima màquina animada per un motor forabord arribà a liderar el mundial de motociclisme de 1973, per davant de les fins llavors imbatibles MV Agusta d’Agostini i Read. El jove tècnic-pilot neozelandès Kim Newcombe fou l’artífex d’aquesta gesta tècnico-esportiva, amb el suport de la seva dona Janeen, co-protagonista d’aquest documental de Justin Pemberton, que combina imatges de l’època, entrevistes i filmacions domèstiques per narrar una història singular d’ amor, velocitat i pèrdua.

Dissabte, 27 d’octubre
Dust to glory
Dir: Dana Brown. EUA, 2005

De Ensenada a La Paz. Una cursa de mil milles que els participants cobreixen sense aturar-se als comandaments de motos, quads, bugguies, VW escarabat i prototips de tot tipus. Des de potents equips oficials a modestos pilots privats, la Baja 1000 és, des de 1967, un esdeveniment de primera línea en l’off-road americà.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s